miercuri, 13 mai 2009

Sirena vrednică


Seara, Claire îşi învaţă rolul pentru a doua zi. La lumina slabă, repetă textul înainte de a ajunge în faţa camerei de filmat! Trebuie să facă acest lucru foarte devreme, pentru că la ora 5:00 dimineaţa pleacă de acasă! Bravo ei!

8 comentarii:

  1. H2O E UN SERIAL GROZAV DAR IN REVISTA NU AR TREBUII SA SCRIE DESPRE DRAGOSTE...ADICA DELOC!OAMENII NU SE GANDESC CA POATE LA SERIAL SE UITA SI COPII(DOAR PENTRU EI A FOST FACUT MAI MULT,LOR LE PLAC SIRENELE)SI NIMENI NU SE MAI GANDESTE CA COPIILOR NU LE TREBUIE DATE DESPRE DRAGOSTE!
    EXEMPLU:SCRIETI MAI MULTE CURIOZITATI DESPRE MARE SI OCEAN ,DE UNDE AU APARUT MITURILE CU SIRENE SAU VIATA DE ZI CU ZI A ACTORILOR(MA REFER MAI MULETE DATE),ORI MAI MULETE POZE SI POSTERE. O...SI APROPO ,PUNETI SI VOI POSTERUL LA MIJOLOC CA SA POATA FII RUPT PENRU CA IN REVISTA NR.1 A FOST PUS PROST!

    RăspundețiȘtergere
  2. e o dragutza de fata ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. fetele astea si serialul in de asemenea sunt minunate

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place la nebunie de Emma!! Mi se pare cea mai dragutza dintre fete , cu toate ca cel mai mult imi place de Rikki!! Mi se pare foarte bine organizata , cu picioarele pe pamant si o fata extraordinara!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Claire e la fel de vrednica si ca in film !

    RăspundețiȘtergere
  6. as vrea sa fiu sirena ca cele trei

    RăspundețiȘtergere