joi, 28 mai 2009

CV STAR: Rikki Chadwick este fata rebelă şi independentă


CV Star...

Este o rubrica pe care o veti intalni si in revista H2O, insa informatiile sunt noi. Saptamanal vom posta stiri si informatii despre actorii din H2O. Sa incepem rubrica cu...

Rikki Chadwick este fata rebelă şi independentă

Are 16 ani. Puterea ei specială este că poate fierbe apa, poate încălzi băuturile reci, poate topi zăpada şi poate inflama totul în jurul ei. Are cele mai periculoase şi cele mai mari puteri dintre sirene. În sezonul 2 îsi descoperă altă putere: poate crea foc. Culorile ei preferate sunt roşu şi negru. Prietenul ei este Zane Bennet. Ea şi-a descoperit puterile astfel:
- Plimbându-se, a fost udată de o stropitoare şi astfel i-a apărut coada.
- La Juicenet Caffe a strâns pumnul şi a încălzit băutura lui Lewis, descoperind puterea ei de a încălzi obiecte.
- Hainele sale erau la uscat. Vrând să le usuce, şi-a folosit puterea veche, dar hainele au luat foc; astfel a descoperit puterea de a da foc obiectelor.
- De lună plină a fost afectată prin „atingerea caldă“, astfel încâ tot ce atinge ia foc; s-a sărutat cu Zane deshidratându-l pe acesta făcându-l să leşine din aceasta cauză. De atunci ei simt ceva unul pentru celalalt chiar daca aceasta era sub influenţa lunii pline.

Daca stiti ceva mai mult decat am scris noi, va rugam sa ne scrieti pe adreasa editor@msz.ro. Daca vom publica articolele, numele tau va fi trecut la autor.

18 comentarii:

  1. hey
    tocmai am descoperit revista astazi
    si e super, am cumparat-o!
    majoritatea lucrurilor despre actori si nu numai, le stiam deja, dar chiar ati trimis reporteri, sau ceva in genul in australia?
    am si eu un site cu h2o just add water pe piczo
    sunt foarte multe in genul
    de asemenea circula si ff multe poze private cu actritele pe net
    presupun ca astea nu or sa apara in revista, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador serialul , revista , tot ce are legatura cu H2o ! O sa trimit formularul pentru concurs , pentru bratzara ღ ! Se pare ca sunt prima si singura care comenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. o iubesk pe rikki ii preferata mea:X:X:!

    RăspundețiȘtergere
  4. ceau,şi eu am un siteu.Nu prea ştiu romaneşte,dar ne intelegem sa sper.Siteul tau este super!Şi siteul meu e in romaneşte.Se numeşte http//h2ogirls.blogcu.comPot sa scri comentare,chiar şi in romaneşte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rikki e o draguta si e preferata mea dintre cele trei sirene!!

    RăspundețiȘtergere
  6. tare , miar placea mult daca ati pune la revista un cadou h2o

    RăspundețiȘtergere
  7. fetelor sunteti super si as dori sa urmeze alte episoade cu voi cat mai repede regizorii vostri sunt destepti si ii felicit faptul ca au avut o inteligenta super sa faca acest episod sirenele h2o si publicati id fetelor vrem sa vb

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt nikoleta sunteti sooper fetelor ii felicit pe regizorii si redactorii acestui serial continuati tot asa mias dori id fetelor sas vb cat mai mult cu ele:D:D:D:D:D:D:D:D:

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut,cand a aparut primul numar din revista h2o am fost plecata,iar acum nu il mai gasesc.Va rog sa imi spuneti de unde il pot comanda!!!!!il vreau neaparat si nu stiu ce sa mai fac!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma numesc Ema am 12 ani sunt o mare fana alui Cleo si Rikki imi place foarte mult de ele sunt cele mai tari

    RăspundețiȘtergere
  11. rikki adik cariba heine e tare frumoasa si e tare mie imi place ca e rebela:DD:D:>:>:>:>:>:>

    RăspundețiȘtergere
  12. ESTI CEEA MAI FRUMOASA

    RăspundețiȘtergere
  13. Rikki este personajul meu preferat...Imi place cel mai mult puterea ei,cum se imbraca si cum se comporta.....Mi-as dori ca la mine in ors sa se deschida dinou chioscuri si sa aiba megapostere cu H2O....
    Cu drag,
    Flavia

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place la nebunie revista ..cand mi-am luat primul nr :-rublicile beton-posterele bestiale=revista super COOL

    RăspundețiȘtergere
  15. ooooooo ador!!!!!!!!mary

    RăspundețiȘtergere