joi, 14 mai 2009

H2O Adauga apa - fotografii si autografe

58 de comentarii:

  1. Cat ma bucur ca pot gasi informatii si filmuletele despre H2O si in Romania!!! Bravo celor care au luat initiativa

    RăspundețiȘtergere
  2. mijto mel...:D:D:D:D:D:D:D:D..tot katealexxa o canta?:X:X:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Am gasit revista la chiosc si nici macar nu e scumpa...doar 3.99 lei! Articolele sunt chiar interesante, dar cel mai tare mi-a placut testul...m-am amuzat cu prietenele mele. O sa trimit si eu raspuns la chestionar poate am noroc si castig bratara H2O.

    Va pup,
    Carla

    RăspundețiȘtergere
  4. Revista acceasta este superba ! Nu ma asteptam sa apara si in Romania ! Deabea astept numarul 2.Sper sa dati si un mic cadou in numarul urmator ! Va multumesc !

    Cu drag,
    Tanja

    RăspundețiȘtergere
  5. REVISTA H2O E SUPER!AM LOATO IMEDIAT CEAM VAZUTO!ARE MULTE INFORMATI.SI UN PRET ASA MIC.CEI CARE AU INVENTAT REVISTA AU FOST ISTETI! VA PUP:MIRUNA

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am cuvinte de acest film va iubesccccccccccc pe toti care ati jucat in el si bn inteles si pe cei din culise cn vrea idul meu roxy_elena98 pupic la toti

    RăspundețiȘtergere
  7. H2o e serialul meu preferat.Il adooooooooooor!Preferata mea e Cleo.Si revista e cool...la fel ca serialul!Pa,Pa,dar inainte de a pleca,pun inceputul episoadelor:
    http://www.youtube.com/watch?v=CtKzaXm9cUY

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate vidio cu h2o sunt super!H2o the best!

    RăspundețiȘtergere
  9. ```as vrea sa castigam si noi bratara h2o ``.h2o e cel mai tare`` As dori foarte mult ca eu`cintya si prietena mea,Larisa sa vizitam australia si mai ales insula makko`!! v`a pupam LARISA SI CINTYA

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut,cit de tare mam bucurat cind am gasit revista H2O ,dar si mai tare mam bucurat cind am gasit informatii si filmulete H2O in Moldova!!!Multumesc si bravo celor care au luat initativa.H2O the best! Va sarut Liza!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte tare este revista astazi am cumparat-o si am descoperit-o la chiosc.Articolele sunt super tari si interesante.Mi-a placut foarte mult tot din revista mai ales posterul.As vrea ca intr-un numar sa contina revista toate cele trei medalioane H2o imi plac foarte mult.Tineti-o tot asa cu revista.
    Pupici,
    Simina

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,si e super tare ca si aici i pItra neamt au bagat,si eu am trimis chestionarul!e tare adaca as acstiga@!1

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place revista h2o-Adauga apa!,dar nu imi prea plac pozele cu saruturi.Fanii Cleo Sertori pot sa intre pe http://clyo.sunphoto.ro.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna sunt cami imi place revista sunt fanul nr.1 al revistei si al sirenelor si hai sa va spun ceva cand nu va mai fi la moda h2o eu tot h2o voi fi si voi ramane pentru tot deauna sunteti cu mine?
    va salut
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  15. salut sunt cami sunt o fata de 11 ani si sunt fanul nr.1 al sirenelor.acom sa va spun ceva cand nu va mai fi la moda serialul h2o eu tot vai ramane h2o pentru tot deauna.Sunteti cu mine?
    Va salut
    Cami

    RăspundețiȘtergere
  16. mi-a plakut foarte mooolt revista ..... am vzt-o la chiosc.... isi merita banii!!!! felicitari echipei !!!:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragele mele sirene,
    Sunt o megafana H2O adauga apa.Nu sunt timida deloc si cand am citit in revista despre blog l-am rugat imediat pe tati sa ma lase la net.D ar am o intrebare :Care fata din H2O este rac?Raspundeti-mi curand,va rog.
    PS:Sunteti tari!

    Cu drag ,Raluca din Galati

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!Sunteti cele mai tari sirene si imi place la nebunie revista!trb sa va spun ca intr-o zi am fost la mama la munca si acolo mai era o fetita mai mica ca mn dea unei colege ale mamei si am stat cu ea si mam jucat iar mama sa dus la chioscul de reviste si nea luat revista caci a zis sa nu ne plictisim. asa am descoperit revista voastra

    RăspundețiȘtergere
  19. vai... ce bine imi pare ca a aparut si in romania revista mea preferata despre h2o adauga apa ! rikki emma si cleo sunt foarte frumoase si destepte ... tin foaarrrte mult la voi ! vaiubesc multtt...

    RăspundețiȘtergere
  20. da...este chiar frumoasa revista.Am trimis si eu pe email cateva lucruri, cat si un desen, sper sa fie postate in revista.

    Stefania

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place foarte mult revista h2o!

    RăspundețiȘtergere
  22. mai pot gasi nr 1 din revista h2o..nu il gasesc doar nr 2...va rog...spuneti-mi??

    RăspundețiȘtergere
  23. Supper e tare revista si serialul :X luv h2o :X:X:X sa nu va lasati de revista :D

    RăspundețiȘtergere
  24. e adevarat ca cleo a murit?

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna fetelor!!!
    Revista voastra este foarte interesanta si plina de informatii importante pentru noi, fetele.Pentru ca revista voastra este minunata, nici nu pot sa spun ca mi-a placut ceva in mod special.
    Va salut si va urez in continuare mult succes cu revista si serialul h2o.Adauga apa!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai are cineva revista h2o nr.1 si nr.2 care mio pot da mie (revista trebuie sa fiu cu postere si tot daca se poate) pliz ajutati-ma! deja acuma am descoperit revista h2o :( -_-" cine ma poate ajuta contactati-ma la emailul: baby.doll21@ymail.com pop dulke la toti fanii h2o! cine mio poate da ai dau la schimb: episodul 1 si 2 din h2o sezonul 3, si multe alte filmulete care nu gasesti nicaieri cu sezonul 3! ms la toti si please fiti buni si ma ajutati! mai ales redactia daca ma poate ajuta! ~_~ asi da si bani pe reviste daca sa poate doar sa am nr.1 si nr.2 intro conditie destul de bine! ms la toti si sper sa ma ajute cineva! :( :)

    RăspundețiȘtergere
  27. ma bucur pentru ca exista si in romania o astfel de revista este chiar sooper!!putem gasi noi info. despre sirenele noastre preferate si despre noii actori care vor juka in seria a 3-a ....dar am o rugaminte la redactie:va rog frumos puneti mai multe teste si,daca puteti,sa le luati mai multe interviuri la vedetele H2O!!

    cu drag,din TM ,
    isa

    RăspundețiȘtergere
  28. Ador revista aceasta ador testele,interviurile,tot ce se petrece in culise.Super! ;) :) (*) Iar Cleo Emma si Rikki sunt cele mai dragute si chiar nu e scumpa chiar merita Nota 10*

    Cu dragoste,
    Mara

    RăspundețiȘtergere
  29. sunteti cele mai tari fetelor sunt o fana de a voastra va pup pe toate

    RăspundețiȘtergere
  30. am cumparat primul numar dar inca nu la-m vazut pe al doilea

    RăspundețiȘtergere
  31. H2O este cel mai tare serial desi stiu toate episoadele lor tot ma uit la ele ee supper tare!!!1

    RăspundețiȘtergere
  32. Am vazut revista h2o la chiosc si mi-am cumparat-o si este ieftina.Articolele din ea sunt interesante si imi plac si posterele pe care le puneti in ea am si numarul 1 si 2 si 3 pana acum.Dar o sa mai apara si alte numere.Ii sfatuiesc pe toti fanii serialului h2o sa iti cumpere revista pentru a afla mai multe despre serial.Ador aceasta revista.

    Va pup,Bianca

    RăspundețiȘtergere
  33. Am o fetita, Andreea, de 4 ani jumate, si datorita acestui serial pe care-l urmareste in fiecare seara si pe care il adora, si-a dorit mult sa invete sa inoate ca o serena, ceia ce s-a si intamplat in luna iulie:)tot din serial invata multe lucruri cum ar fi prietenia, dragostea fata de natura..Mi-asi dori sa-i fac cadou un poster cu Cleo, pe ea o simpatizeaza cel mai mult, ori cu toate 3 fete. De unde le pot procura? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  34. cand mam dus la chioscul de reviste am vazut pentru prima oara revista h20si am vrut so cumpar . Cand am ajuns acasa si am inceput sa o citesc am fost uimita. Cel mai mult imi place de richi pentru ca este frumoasa si indrazneata.

    RăspundețiȘtergere
  35. mi-a placut foarte mult revista h2o

    RăspundețiȘtergere
  36. foarte cool imi place foarte mult roxana

    RăspundețiȘtergere
  37. Am i-diul lor plul a lui luis,miley si selena gomez

    RăspundețiȘtergere
  38. sunt cele mai tari fete din lume mai ales rikky va ppuuupppp mult foarte

    RăspundețiȘtergere
  39. sunteti super tari!!!! am gasit revista la chiosc....am cumparat si prima carte......este foarte interesanta.....vreau si eu adresele voastre de email va rog....sau macar sa va scriem!!!!
    va pup,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  40. Imi place mult revista H2O.Pretul e foarte bun.Preferata mea din serial este Cleo,dar si de celelalte personaje imi place.P.S.Abia astept sa inceapa seria a 3-a a serialului!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Imi place la nebunie serialul H2o !! Abia astept sa inceapa seria a 3-ia din h2o!! Sunt una dintre cele mai mari fane ale voastre!!


    Va pwp dolce pe toti!! Adyna

    RăspundețiȘtergere
  42. ce ma bucur ca sunt inca impreuna dar se vor desparti.ce rau imi pare!!! credetima seman foarte mult cu cleo si sunt o mare fana a ei o ibusec te pup si sper sa nu dispara serialul h2o niciodata. am o revista am vrut sa le iau pe toate dar nu leam mai gasit dar am albumul de la Chio am doar 10 ani te pip Cleo papapa

    RăspundețiȘtergere
  43. eu am luat revista cu 3,5 lei

    RăspundețiȘtergere
  44. mai puneti si alte poze ,ca acestea sunt levaie!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. cred ca ami comand si eu un produs {si fata desus adica comentariul 2 sa nu creada ca va avea bratara h2o eu o sa o am nu sclifosita aia ok }

    RăspundețiȘtergere
  46. Prima data cand am vazut revista m-am bucurat enorm . Fetelor as vrea sa va intalnesc , dar nu se poate ... Sunt fanul numarul 1 . Nici o revista nu o sa-mi lipseasca . Toate articolele sunt in acelas timp amuzante , interesante si ne dau sfaturi senzationale . Cel mai mult si mai mult o admir pe Rikki (Cariba Heine ) .

    RăspundețiȘtergere
  47. Imi place fffff.mult revista!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi place h2o si ma bucur ca am descoperit revista(f. ieftina) la chioscul de ziare!Nu vad de ce nu as lua in continuare,avand in vedere faptul ca are rubrici chiar interesante!Bv celor carora ;le pasa de actorii adevarati!

    RăspundețiȘtergere
  49. alarteri am luato ! super! e ieftina si o iau si pe viitoarea. in plus ,are sfaturi pt o silueta de sirena.bravo!

    RăspundețiȘtergere
  50. vreau sa comand 5 carti h20 adauga apa

    RăspundețiȘtergere
  51. o ador pe rikky este preferata mea si a fost o idee super sa gasim filmuletele la noi in romania.pwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwpwp mary

    RăspundețiȘtergere
  52. hei carla yo sunt miryam si ce mai faci as vrea sa fi preitene1 u ce zici?oricum revista este super coll!

    RăspundețiȘtergere
  53. da..pret 3.99 acum doi ani..mi-am luat revista saptamana trecuta si este 6.99 lei..:(

    RăspundețiȘtergere
  54. am gasit cartea cu h20 si am fost foarte fericita

    RăspundețiȘtergere